Konferens 
&Middagar

Slottet är byggnadsminnesförklarat vilket innebär att ni stiger in i en fantastisk och genuin 1700- tals miljö. Att mötas och konferera i en atmosfär av ursprunglig rokoko är sannerligen inget som tillhör vardagen. En miljö att njuta och bli inspirerad av, här öppnas sinnena inte bara för historiens vingslag.


Ni har hela paradvåningen för er själva med vackra rum varierande i storlek och karaktär. Kanske önskar ni att under en paus få en guidad rundtur av slottet för att höra dess spännande och intressanta historia.


Lunch och middag serveras i matsalen där hundraåriga porträtt gör er sällskap. Middagen består förslagsvis av en viltinspirerad meny med kött från markerna och lokalt odlade varor.


Om övernattande gäster möter slottsspöket så lär det vara ett stillsamt sådant. Här finns nio ståtliga och tidsenliga sovrum, alla genuint olika, totalt 13 bäddar. Alla dubbelrum har åtskilda sängar. Eftersom Tista är byggnadsminnesmärkt och inte får förändras delar rummen fräscha badrum och toaletter. Rummen har dock egna handfat. När slottets övernattningskapacitet inte räcker till samarbetar vi med ett trevligt och charmigt hotell helt nära.


Hör av er för information och prisuppgifter.